Η LIFE SOLUTIONS A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο της ενεργητικής πυροπροστασίας από το 2008 ως εισαγωγέας – αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο της BONPET SYSTEMS d.o.o.

Εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα της ενεργητικής πυροπροστασίας του σήμερα, με τα μοναδικά προϊόντα της ΒΟΝΡΕΤ, ελεγμένα και πιστοποιημένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια της Ευρώπης (MPA Dresden), της Αμερικής (UL), της Ρωσίας (VNIIPO), των χωρών της Μέσης Ανατολής και δεκάδων άλλων χωρών, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εγγυημένα όσο κανείς, τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στην ενεργητική πυροπροστασία.
Με προϊόντα που διακρίνονται για την ιδιαίτερη αισθητική τους, την απλότητα στην εγκατάσταση, την ευκολία στην χρήση, τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και φυσικά την μοναδική αποτελεσματικότητά τους, φροντίζουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό για την ασφάλεια των ανθρώπων σας, της περιουσίας σας και φυσικά του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας, πάντα με γνώμονα τo όραμά μας για την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, θα είναι πάντα κοντά σας για να καλύψει κάθε ανάγκη σας στο χώρο της δραστηριοποίησής μας.