Όλοι γνωρίζουν ότι η φωτιά πρέπει να σβηστεί στην αρχική φάση της πριν πάρει ανεξέλεγκτες καταστροφικές διαστάσεις. Οι καταστροφές εάν δεν προλάβουμε την φωτιά στην αρχή της είναι φρικιαστικές, πολλές φορές δε με ανεπανόρθωτες συνέπειες.

         

Το κατασβεστικό υγρό ΒΟΝΡΕΤ είναι μια χημική σύσταση μη τοξική, δεν βλάπτει  τον άνθρωπο,  τα ζώα και φυσικά δεν βλάπτει το περιβάλλον (OZON FRIENDLY). Η μη τοξικότητά καθώς και η μη ερεθιστικότητά του για το δέρμα και τα μάτια έχουν αποδειχθεί και εργαστηριακά με δοκιμές από το Hygiene-Institute στην Γερμανία.

Το κατασβεστικό υλικό ΒΟΝΡΕΤ είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα σημαντικότερα διεθνή Πρότυπα.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ2 και ΕΝ3-7:2004 + Α1: 2007 για όλες τις γνωστές κατηγορίες πυρκαγιών, στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με το UL – NFPA 18 on Wetting Agents, στην Ρωσία σύμφωνα με τα Εθνικά πρότυπα από το VNIINMASH (All-Russian Research Institute of Standardization and Certification in Engineering) καθώς και από την “Academy of the Russian State Fire Service of the Ministry of Emergency Situations”

Τα προϊόντα της BONPET πλέον μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη κατάσβεσης και γι’ αυτό το λόγο διατίθενται για χρήση σε διάφορες μορφές.

Τα προϊόντα και τα συστήματα της BONPET είναι τα πλέον αποτελεσματικά και αξιόπιστα και μπορούν να σταματήσουν την φωτιά άμεσα στην αρχή της. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με την αποτελεσματικότητά τους μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Το βέβαιο είναι ότι με τα συστήματα της ΒΟΝΡΕΤ μπορείτε επιτέλους να νιώθετε πραγματικά σίγουροι όσο ποτέ για την ασφάλεια των ανθρώπων σας και της περιουσία σας.